Om os


Flejsborg Autoservice er et alsidigt autoværksted mellem Løgstør og Farsø.

Indehaver, automekaniker Jørgen G. Nielsen, har siden starten af 1980'erne opbygget en solid kundekreds og et godt salg af brugte biler.

Midt i den smukke natur i Vesthimmerland ligger Flejsborg Autoservice, et moderne og rummeligt autoværksted, indrettet i en tidligere landbrugsejendom udenfor Flejsborg. Værkstedet har gode tilkørselsforhold og otte separate arbejdspladser, heraf én med plads til lastbiler.

Gennem årene har Flejsborg Autoservice opbygget en bred og solid kundekreds, og værkstedet reparerer og servicerer alle typer køretøjer og biler.

Flejsborg Autoservice er autoriseret Hella Service Partner og har derfor stor ekspertise i alt inden for bil-elektronik, motorstyringskomponenter og lygtesystemer.

Indehaver Jørgen G. Nielsen ejer desuden sammen med sin søn Farsø Autogenbrug og har dermed egen produkthandel, hvilket giver optimale priser på diverse brugte dele. Værkstedet er indrettet med det nyeste måleudstyr, og medarbejderne er jævnligt på faglige kurser for at tilegne sig den seneste viden.

Som nabo til Himmerland Golf & Country Club har Flejsborg Autoservice endvidere opbygget en væsentlig aktivitet med salg og servicering af brugte golfbiler.

Flejsborg Autoservice er tilsluttet CAD Vesthimmerland, hvor Jørgen G. Nielsen er bestyrelsesmedlem. Hustruen Lone styrer firmaets regnskab og øvrige administration.